Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Telecom oplossingen

Als ondernemer wil u natuurlijk bereikbaar zijn voor uw klanten, zowel op uw mobiele als vaste nummers. Maar ook met snel en stabiel internet, waar u ook bent. Connect2C zorgt voor het beste aanbod op de markt, precies op maat van wat u nodig heeft.

Telecomdiensten op maat

Elke onderneming is anders. Afhankelijk van de grootte en de activiteiten, verschillen ook de noden voor telefonie en internet. Misschien werkt u wel met vertegenwoordigers die voortdurend op de baan zijn, of die vaak naar het buitenland reizen. Of heeft u een bedrijf met verschillende filialen die goed met elkaar verbonden moeten zijn? 

Connect2C werkt samen met de meest innovatieve telecomoperatoren voor ondernemers op de Belgische markt. Omdat wij dicht bij onze klanten staan, stellen wij voor u graag een oplossing op maat voor.
 

Mobile

Mobiele telefonie

Onze mobiele netwerken worden voortdurend uitgebreid en verbeterd. Zo wordt de beschikbaarheid van het supersnelle 5G in hoog tempo uitgebreid. Als ondernemer profiteert u natuurlijk mee van dat aanbod. 

Onze abonnementen bieden u precies wat u nodig heeft: grote datavolumes waarmee u aan hoge snelheid mobiel surft, terwijl u onbeperkt belt en berichten verstuurt. Bent u of één van uw medewerkers vaak in het buitenland, dan bieden we u ook op dat vlak de meest geschikte oplossing. 

Neem zeker contact met ons op om het beste mobiele abonnement voor u te leren kennen.
 

Cloud

Cloud telefonie

Optimale bereikbaarheid in combinatie met supersnel internet. U hoeft zich als ondernemer echt geen zorgen meer te maken over de beste telecomoplossing voor uw bedrijf. Met ons cloud telefonie aanbod haalt u het beste van twee werelden in huis. 

Misschien kan u cloud telefonie nog het best vergelijken met een telefooncentrale, maar dan met heel veel meer mogelijkheden en flexibiliteit dan de klassieke centrales voor vaste telefonie. Vanaf nu belt u via een datalijn met de hoogste geluidskwaliteit. Bent u op de baan of in het buitenland? Uw klanten bereiken u vlot via uw vast nummer. U hoeft maar één telefoonnummer te geven en bent bereikbaar op elk moment.

Maar net als bij een telefooncentrale kan u ook doorschakelen, gebruik maken van een berichtendienst of inkomende oproepen filteren naar de juiste persoon via een interactief antwoordsysteem, IVR. 

De mogelijkheden van cloud telefonie zijn bijna eindeloos. Daarom is het goed om samen met Connect2C te kijken naar wat u écht nodig heeft. Zo vermijdt u dat u betaalt voor overbodige producten en diensten. 

De experts van Connect2C komen steeds bij u langs. Op die manier leren we uw noden kennen en stellen we u een aanbod op maat voor. Als ondernemer krijgt u trouwens rechtstreeks een factuur van de telecomoperator. U geniet van het beste aanbod op maat én betaalt dus niet voor onze diensten en dat is een dubbele win!

connect2c

Waarom kiezen voor Connect2C?

Tijdbesparing

Wij nemen het tijdrovende proces van het vergelijken van telecomdiensten uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Beste aanbod

Wij garanderen dat u altijd geniet van het beste aanbod op de markt, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Persoonlijke service

Onze experts staan 24/7 klaar om u te helpen met uw vragen en bieden ondersteuning op maat.

Ervaren partner

Profiteer van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de B2B telecomsector.

Maak een afspraak

Kies vandaag nog voor Connect2C en ervaar zelf de voordelen van onze persoonlijke service en expertise. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen het beste telecom aanbod voor uw bedrijf te vinden.

Connect2C denkt toekomstgericht mee met ons. Bovendien is de service die we krijgen van hen zeer belangrijk, zeker bij deelnames aan wielerwedstrijden in het buitenland. We willen ons geen zorgen moeten maken over extrasportieve zaken, Connect2C zorgt op dat vlak voor een grote last die wegvalt.
Patrick Lefevere
Decolef - Quickstep
Klanten

Enkele van onze klanten

Abonneer op onze nieuwsbrief