Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Energieoptimalisatie voor bedrijven

Als ondernemer wil u natuurlijk het beste energiecontract voor uw bedrijf. En daarvoor rekent u op Connect2C. Maar hoe gebruikt u uw energie op de meest efficiënte manier? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! 

Energieoptimalisatie voor bedrijven

Slim gebruikmaken van uw elektriciteit. Dat is de manier om nog extra te besparen, bovenop het voordelige energiecontract dat Connect2C u aanbiedt. Zeker met het capaciteitstarief dat intussen zijn intrede deed, is slim energiemanagement meer dan ooit belangrijk. 

Service

Zonnepanelen

Zonnepanelen installeren blijft een belangrijke investering voor de energievoorziening van uw bedrijf. De energievraag piekt bij de meeste bedrijven ook overdag, net het moment dat uw zonnepanelen het meest opleveren. 

Toch is het belangrijk om de opgewekte energie zo verstandig mogelijk in te zetten. Zo beperkt u het piekgebruik, waarbij u veel extra energie van het net zou moeten halen. Want dat is, met het nieuwe capaciteitstarief, natuurlijk extra nadelig voor uw energiefactuur. 

Wie kiest voor zonnepanelen bij Connect2C, is zeker van kwalitatieve panelen, professioneel geplaatst en met garantie op het beste rendement. Neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Cloud

Slim energiemanagement

Zoals gezegd, zonnepanelen installeren is een belangrijke stap richting optimaal energieverbruik, maar dan moet u de opgewekte energie natuurlijk wel op de juiste manier inzetten. En ook daarvoor is Connect2C uw partner!

Wij installeren in uw elektriciteitskast een slimme meter die uw verbruik bijhoudt en op de juiste manier over uw toestellen verdeelt: het Lewiz energiemanagement systeem. Een klein toestel dat zorgt voor een grote opbrengst!

Op die manier weet u precies hoeveel energie u opwekt en hoeveel u verbruikt. Het toestel laat toe om een maximum piekverbruik in te stellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer uw volgende energiefactuur volgens het capaciteitstarief wordt berekend. 

Zo haalt u dus het maximale rendement uit uw zonnepanelen, zonder dat u hoeft te vrezen voor een sterk oplopende energierekening. Via een app en een online besturingssysteem houdt u alles netjes bij en past u de Lewiz aan, volgens uw noden op dat moment. 

Meer weten over slim energiemanagement? Neem contact op met de experts van Connect2C voor vrijblijvend advies en een voorstel op maat. 
 

connect2c

Waarom kiezen voor Connect2C?

Tijdbesparing

Wij nemen het tijdrovende proces van het vergelijken van installateurs van zonnepanelen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Beste aanbod

Wij garanderen dat u altijd geniet van het beste aanbod op de markt, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Persoonlijke service

Onze experts staan altijd klaar om u te helpen met uw vragen en bieden ondersteuning op maat.

Ervaren partner

Profiteer van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de B2B energiesector.

Maak een afspraak

Kies vandaag nog voor Connect2C en ervaar zelf de voordelen van onze persoonlijke service en expertise. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen met slim energiemanagement op maat van uw bedrijf.

We zijn een bedrijf dat zich specialiseert in industriële technische installaties, zoals airco, ventilatie en koeling. Met veel collega’s op de baan die constant bereikbaar moeten zijn en heel vaak data nodig hebben, heeft Connect2C gezorgd voor geschikte abonnementen en zijn zij voor ons heel flexibel in mogelijke aanpassingen. Een bericht naar Connect2C wordt binnen het uur behandeld en wij krijgen altijd de nodige info doorgestuurd.
Petra Van Hamme
Alfa Technical Installations
Klanten

Enkele van onze klanten

Abonneer op onze nieuwsbrief