Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Telecom & Energy solutions

Met onze service en ondersteuning kan u zich zonder zorgen concentreren op uw zaak. Ons familiebedrijf zet al sinds 2005 in op de beste service én dat 24/7. Connect2C is er voor u!

Expertise

Wij selecteren de telecom- en energieoplossing die aansluit bij uw noden

Kostenbesparing

Vermijd onnodige kosten met een plan op maat van uw bedrijf

All in one partner

Wij staan aan uw zijde voor al uw telecom- en energievragen

Decolef profiteert van betrouwbare en efficiënte telecommunicatie diensten

Klant in de kijker

Over ons

Waarom Connect2C?

Al sinds 2005 helpen wij ondernemingen met telecom en energie oplossingen op maat. Wij kennen de markt als geen ander en werken samen met onze klanten aan een relatie op de lange termijn. Echtgenoten Henk en Nathalie staan samen aan het roer van het familiebedrijf. Met zonen Matthias en Maxim heeft ook de tweede generatie intussen het bedrijf vervoegd en werd de firma omgedoopt van Couver BV naar Connect2C. Zo blijven we u de beste service en expertise garanderen.

Connect2c

Focus op kwaliteit

Een persoonlijke service, direct contact met onze klanten, enkel zo kunnen we u de beste kwaliteit garanderen! Wij zorgen ervoor dat u voor uw telecom en energiebehoeften het beste aanbod geniet, zonder meer te betalen voor onnodige diensten. Topkwaliteit zonder zorgen, dat is waar Connect2C voor staat.

Als autogroep met verschillende afdelingen en filialen is het belangrijk dat wij makkelijk bereikbaar zijn voor onze klanten. Dankzij de oplossingen van Connect2C kunnen wij nu eenvoudig beschikbaar zijn op onze gekende nummers en intern zorgen voor een vlotte doorverwijzing en communicatie.
Christophe Vandecasteele
DS Group Kortrijk
Klanten

Enkele van onze klanten

Abonneer op onze nieuwsbrief