Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Gas & Elektriciteit

Bij Connect2C begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Dus ook de energiebehoefte is anders voor elk bedrijf. Om te weten welk aanbod best past bij uw noden, rekent u op de expertise van Connect2C. Wij bekijken per situatie en per gebruikersprofiel welke formule er bij u past.

Gas- en elektriciteitscontracten voor bedrijven

Als ondernemer wil u natuurlijk het beste energiecontract voor uw bedrijf. Daarom gaat u vergelijken tussen de verschillende aanbieders van gas en elektriciteit en misschien wel veranderen van energieleverancier. Maar welk aanbod past best bij uw noden? En hoe weet u zeker dat u niet te veel betaalt? Connect2C vergelijkt energiecontracten voor KMO’s. Zo bespaart u tijd en bent u zeker van het beste aanbod op de markt.

Service

Persoonlijke service

Natuurlijk kunnen we enkel het beste aanbod voor u selecteren, wanneer we uw bedrijf door en door kennen. Daarom bieden wij een persoonlijke service, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. 

Onze experts komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over uw bedrijf en uw energiebehoeften en analyseren vervolgens uw energieverbruik. Daarna gaan we de meest geschikte aanbieders en contracten voor u selecteren. Zo kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf, terwijl wij de beste deals voor u vinden.

Leverancier

Energieleverancier kiezen zonder meerkost

Elke ondernemer wil natuurlijk onnodige kosten vermijden. Bij Connect2C wint u vier keer!

  • u bespaart veel tijd door de vergelijking tussen de energieleveranciers aan ons over te laten
  • u bent zeker van het beste aanbod op de markt, helemaal afgestemd op uw noden
  • de facturatie loopt rechtstreeks via de leverancier
  • Connect2C is uw directe contactpersoon, 24/7
Service

Onafhankelijk een energieleverancier kiezen

Connect2C heeft jarenlange ervaring in het vergelijken van B2B energiecontracten. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en deskundige partner voor Belgische KMO's. Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt en ons netwerk van betrouwbare energieleveranciers, kunnen we u de beste oplossingen bieden tegen de scherpste prijzen.

Als partner aan uw zijde zijn wij de tussenpersoon tussen uw bedrijf en de energieleverancier. Wij zijn daarbij een onafhankelijke partij die u helpt een energieleverancier kiezen, zonder gebonden te zijn aan één of meerdere energiebedrijven. Die neutraliteit is voor ons erg belangrijk! Enkel zo kunnen we u het allerbeste aanbod op de markt garanderen.

Veranderen van energieleverancier

Soms kan veranderen van energieleverancier een interessante optie zijn, want het aanbod op de Belgische energiemarkt staat niet stil en ook uw eigen energiebehoeften kunnen veranderd zijn. 

Wie kiest voor Connect2C als partner in gas en elektriciteit, kan rekenen op een volledige begeleiding van A tot Z bij het overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Uiteraard bespreken we de mogelijkheden eerst met u, zodat u steeds mee bent in de keuzes die moeten of kunnen worden gemaakt.

Wist u dat er 2 verschillende gasmarkten zijn? De ZTP en de TTF. Tijdens de energiecrisis in 2022 zaten onze klanten 15% goedkoper dan de standaard contracten. De ZTP is duidelijk een stuk goedkoper dan de TTF. Onze klanten betalen gegarandeerd de correcte prijs.

Loopt uw energiecontract binnenkort af? Helaas zijn er vandaag nog te weinig KMO’s die deze kans grijpen om opnieuw te vergelijken. Of is men niet op de hoogte van de termijn waarbinnen veranderen van energieleverancier mogelijk is. Connect2C volgt dat voor u op en zal zo’n 8 à 10 maanden voor het verlopen van uw energiecontract opnieuw op zoek gaan naar het beste aanbod op dat moment. Zo hoeft u daar zelf niet wakker van te liggen en kan u zich concentreren op wat echt belangrijk is!

connect2c

Waarom kiezen voor Connect2C?

Tijdbesparing

Wij nemen het tijdrovende proces van het vergelijken van energieleveranciers uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Beste aanbod

Wij garanderen dat u altijd geniet van het beste aanbod op de markt, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Persoonlijke service

Onze experts staan altijd klaar om u te helpen met uw vragen en bieden ondersteuning op maat.

Ervaren partner

Profiteer van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de B2B energiesector.

Maak een afspraak

Kies vandaag nog voor Connect2C en ervaar zelf de voordelen van onze persoonlijke service en expertise. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen het beste gas- en elektriciteitsaanbod voor uw bedrijf te vinden.

Onze activiteiten op zee en op het land zijn veeleisend op vlak van dataverbruik. Voor ons is het dus cruciaal om een betrouwbare partner te hebben die oplossingen biedt die aansluiten bij onze databehoeften. In Connect2C hebben we die partner gevonden. Wij kunnen hen op eender welk moment bereiken mochten er last minute aanpassingen dienen te gebeuren.
Veva Reyntjens
GEOxyz
Klanten

Enkele van onze klanten

Abonneer op onze nieuwsbrief